• nl
  • en
  • de
  • da

045 700 9702

WHATSAPP 06 52 84 46 75 (8:30 - 17:00)
nlendeda

FAQ

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?
De actuele status van uw bestelling vindt u het snelste door in te loggen op uw accountpagina. Daar staan altijd al uw orders netjes op een rij. Zo gauw wij de order verwerkt hebben ziet u dat de status is veranderd naar voltooid.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Wij versturen onze pakketten met PostNL of UPS . Als uw pakket ons magazijn verlaat ontvangt u een email met track & trace code van de vervoerder waarmee uw pakket verstuurd is. Indien u geen email heeft ontvangen kan het voorkomen dat deze in uw spam gekomen is. Standaard streven wij naar bezorging binnen een dag.

Wat als ik niet tevreden ben over de ontvangen bestelling?
Natuurlijk hechten wij veel waarde aan tevreden klanten. Heeft u uw bestelling dus ontvangen maar heeft u zich bedacht? U kunt het pakket binnen 14 dagen aan ons retourneren. Het is wel belangrijk dat de producten ongeopend en onbeschadigd zijn. Nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben zullen wij uw factuur crediteren en het geld retourneren. Indien we aanvullende gegevens nodig hebben nemen we contact met u op.

Ik krijg een allergische reactie op een product. Kan ik het terug sturen?
Elk lichaam is anders en reageert dus ook anders op producten. In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw lichaam een ongewenste reactie vertoond op een product. Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend. Helaas kunnen we het betreffende product niet retour nemen. Wel bieden wij u als tegemoetkoming een korting op uw volgende bestelling. Neem even contact op met onze klantenservice, zij regelen dat graag voor u.

Producten voorschrijven
Patiënt gegevens invullen
Terug Producten voorschrijven
Geen producten