• nl
  • en
  • de
  • da

045 700 9702

WHATSAPP 06 52 84 46 75 (8:30 - 17:00)
nl

Vitortho nieuw in het assortiment

Vitortho

Vanaf vandaag zijn ook de voedingssupplementen van Vitortho bij Nutrition Company op www.mysupplements.eu te bestellen.

Vitortho produceert geavanceerde voedingssupplementen met een gezonde prijs. Ze bieden een zo compleet mogelijk orthomoleculair assortiment. Deze producten onderscheiden zich door hun innovatieve samenstelling en hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Liposomale producten zijn de nieuwste aanwinst in het assortiment van VitOrtho Voedingssupplementen. In liposomale voedingssupplementen zitten de nutriënten ‘verpakt’ in minuscule vetachtige bolletjes, liposomen. Deze bolletjes bestaan uit fosfolipiden en bieden bescherming tegen invloeden van de spijsvertering. Bovendien garanderen ze een uitstekende opname en zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten sneller en gemakkelijker in de lichaamscellen terechtkomen.

Bekijk hier het Liposomale assortiment

Verder heeft Vitortho ook een breed scala aan multivitaminen voor elke leeftijds- en levensfase. Bijvoorbeeld de Meer-in-1 Tiener en Meer-in-1 Kind die speciaal zijn afgestemd op de behoeften voor de tiener en het kind. Zo heeft Vitortho ook een multivitamine in het assortiment speciaal voor zwangere vrouwen, namelijk de Meer-in-2 Zwanger en een multivitamine die speciaal is afgestemd op de behoeften voor mensen vanaf 50 jaar, de Meer-in-1 50+.

Het assortiment van Vitortho bevat diverse producten met bijzondere stoffen en/of verbindingen, zoals PEA 400 mg palmitoylethanolamide (Pure PEA) en Groenlipmossel Extract 500 mg.

De producten Maag en Darm Formule en Slaap Formule behoren tot de complexe formules van het assortiment van Vitortho. Al deze stoffen beschikken over bijzondere eigenschappen en de combinatie van nutriënten zorgt in veel gevallen voor een optimale onderlinge samenwerking in het lichaam. Net als bij teamwork geldt voor een goede complexformule dat de combinatie van specifieke voedingsstoffen effectiever is dan de som der delen.

Een hooggedoseerde vitamine D3 mag ook niet missen in de geavanceerde reeks voedingssupplementen, de vitamine D3 3000 IE bevat maar liefst 75 µg vitamine D3 per softgel op basis van GMO-vrije sojaolie. Deze vitamine D3 is beschikbaar in drie verschillende verpakkingen, namelijk 60 softgels, 120 softgels en 300 softgels.

 

Producten voorschrijven
Patiënt gegevens invullen
Terug Producten voorschrijven
Geen producten